Lăsaţi un mesaj

Numele Dvs.:

Mesaj:


 

Cartea de oaspeţi

1 Wanda Chad (26.10.2023) :
Soțul sau soția dvs. au spus că nu sunt din nou interesați de căsătorie și că doriți o reconciliere rapidă cu ei, contactați Dr. Ajayi un vrăjitor puternic pe whatsapp +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com este un bărbat înzestrat de strămoșii săi cu mare putere supranaturală pentru că m-a ajutat să-mi recâștig soțul după 9 luni de separare, soțul meu a spus că vrea să divorțeze și că pleacă cu o altă femeie, mi s-a făcut cunoscut că este manipulat de cealaltă femeie din cauza averii sale . Dr. Ajayi mi-a pregătit o vrajă și într-o săptămână soțul meu a rupt documentul de divorț și trăim în pace. Vă mulțumim încă o dată Dr Ajayi, dacă aveți o problemă similară sau ceva care vă tulbură viața, contactați Dr Ajayi pentru o soluție rapidă.
2 Claudiu (20.05.2023) :
Salut Mihai,ce se intampla cu situl acesta....nu il poti transforma in ceva mai comercial?Normal, mai profitabil..merci!!!
3 Reini (07.02.2021) :
Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă nouă.Cristi,in acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea ! Odihnească-se în pace!Sincere condoleante familiei Sovăila ! Geta si Reini, Ingolstadt, Germania.
4 moisin c florentina (29.05.2018) :
Sint fica violatorului moisin constantin cu domiciliu in fagaras strada negoiu bl 2a sc b etaj 2 ap 12 judet brasov sint adoptata pe numele de moisin de prppiu tata csre ma facut violindo pe nepoata sotiei lui dumitra a violat pus de judecatori avocata moga doina lucia si de tot fagarasu ca sa inlocuiasca cu mine pe cea nascuta moisin alexandra...... la care iau furat identitatea si ascund acest lucru ca sa poata sa o omoare cu toti coii acestei famili au procedat la fel lea furat identitatea si au dato la infractori ca tatal meu moisin constantin cea lucrat la sectia 6 la moara dracilor
5 valeriu deva (17.01.2018) :
As dori sa vorbesc cu dl Boac
valeriu1949@yahoo.com
6 George Cocan (30.05.2017) :
Felicitari echipei de fotbal pentru titlul obtinut si pentru castigarea campionatului divizionar.Este un motiv de bucurie ca se continua o frumoasa traditie .
7 (24.03.2017) :
Domnul Andrei, exista curse Transbus Codreanu zilnice, mai multe pe transbuscodreanu.autogari.ro
8 Andrei (15.03.2017) :
Buna seara cu ce poate ajunge din fagaras in margineni infara de masina personala
9 Emil Maga (22.02.2017) :
Buna ziua,

Aveti dreptate domnule Cocan, viitorul este important. Exista totusi cateva initiative notabile in acest sens:
- ferma de animale cu punct de productie branzeturi in vechile grajdiuri din capul satului
- mai sunt alti cativa crescatori de animale cu peste 10 capete de bovine
- apar primele semne ale unor asociatii pentru cultivarea eficienta a pamanturilor
- cresterea ovinelor a continuat
- exista o mica fabrica de polistiren expandat
- exista o plantatie de trandafiri pentru dulceata
- exista plantatii private de aluni
- exista un joagar pentru lemne
- exista cativa apicultori
Cu siguranta ca este loc de mai mult, oportunitati sunt, sa speram ca spiritul de anteprenoriat se va dezvolta si vom avea mici afaceri sustenabile in zona.
Sunt asteptate initiative active din partea primariilor locale pentru informarea si sustinerea unor astfel de demersuri.

O zi buna,

Emil MAGA
10 George Cocan (18.02.2017) :
Eu am dat si mesajul anterior. Ma bucur ca pe multi va preocupa trecutul. Dar prezentul? Este catastrotal. Satul a fost si trebuie sa ramana o localitate de gospodari, de ferme mici, de oameni intreprinzatori ce isi asuma initiative si riscuri.
11 (18.02.2017) :
Sunt trist ,vad cum se risipeste o bogatie sociala si umana a satelor din Tara Fagarasului. Renasterea satului Margineni are o singura solutie infiintarea de exploatatii agricole bio. Eu cumpar in Brasov oua de la o ferma din Ohaba.
12 Emil Maga (17.02.2017) :
Buna ziua,

In afara de monografia amintita pe site, nu au fost gasite alte surse scrise pentru profesorii si invatatorii satului. Ultimii profesori amintiti la finalul paginii respective provin din datele culese de la localnici. Va reamintesc ca proiectul este deschis colaborărilor în vederea îmbogăţirii şi îmbunătăţirii lui, dacă deţineţi informaţii şi materiale utile va rugam sa ne contactati. Mesajele tendentioase, ironice si nesemnate sunt inutile si neconstructive.

O zi buna,

Emil MAGA
13 (21.01.2017) :
Care sunt criteriile după care ați selectat profesorii care au predat la Școală din Margineni? Nu ați uitat prof.care au contribuit la formarea d- str.?
14 vasile pandrea (01.12.2016) :
Margineni, un nume frumos pentru un sat si mai frumos. locul unde zac acum amintirile colilariei mele.Primele momente, primele aventuri,tanarul din mine. Ramai frumos dragul meu sat.
15 ursu (24.08.2016) :
Noi, cei care am organizat evenimentele din data de 21.08.2016 vrem sa multumim tuturor celor care ne-au ajutat organizatoric si financiar si speram ca pe viitor sa se implice cat mai multi, pentru a putea organiza o zi a FIILOR SATULUI MARGINENI in prima duminica dupa sarbatoarea Sf. Maria mult mai ampla si plina de evenimente placute. Nu in ultimul rand, vrem sa multumim tuturor copiilor care au participat si care au fost EXCEPTIONALI si tuturor concetatenilor care au lasat toate deoparte si au avut placerea sa participe si sa petreaca o zi de duminica altfel.
Celor care nu au alceva de facut decat sa reproseze si sa barfeasca le multumim si lor, caci nu fac decat sa ne determine sa organizam si altfel de evenimente ca sa aiba ei o preocupare, dar eu sper si ai rog sa lase orgoliile si invidiile si sa se impice pentru a putea devenii si noi o comunitate unita si impreuna sa putem realiza mai multe pentru SATUL MARGINENI.
16 ursu vasile din iasi (25.05.2016) :
doresc multa sanatate la totii marginenii unde am copilarit
17 valeriu pandrea (05.04.2016) :
timpul de inscriere la grupul nemuritorii pentru viitorul satului Margineni a expirat. Multumesc
18 valeriu pandrea (03.04.2016) :
cei ce doresc sa fie membri la noul grup Nemuritorii pentru viitorull satului Margineni sa trimita un e mail la vpand321@aol.com Multumlesc if you want to join my new group send an e mal to vpand321@aol.com Thank you
19 Popistan Dorin (22.12.2015) :
Crăciun fericit pentru toţi locuitorii satului copilăriei şi adolescenţei mele!

LA MULŢI ANI!
20 Matei Pulpea (26.12.2014) :
Sarbatori fericite la toti locuitori din Satul meu natal,sa aveti parte numai de bucuri,sa vi sa indeplineasca toate dorintele.LA MULTI ANI,SA AVETI un AN NOU FERICIT
21 Cocan Gheorghe (09.12.2014) :
Ma bucur ca organizati Ceata Feciorilor de CRACIUN. Ceata de Feciori este o traditie specifica Tarii Fagarasului asemanatoare JUNILOR din Brasov. Aceasta traditie a contribuit mult in trecut la viata sociala,culturala si religioasa a frumoaselor comunitati romanesti , rurale ,din zona. Acum CEATA este orientata mai mult spre divertisment,distractie si prilej de socializare a tineretului.Sarbatori vesele si fericite!!
23 Cocan Gheorghe (17.10.2014) :
Prin traditie Margineniul a fost mai avansat decat alte sate din zona. Acum cred ca trebuie sa vada ce se face la OHABA, POIANA MARULUI, SERCAITA atat in agricultura cat si in turism. Succes tuturor.
24 urs.... (28.08.2014) :
Perfect Mihai.Vreau sa te intreb nu poti crea o legatura intre'' Margineni.ro'' si platforma/forum''www.comunapolitica.margineni.ro''.
Sau chiar daca nu o legatura, poate un mesaj permanent pe interfata''margineni.ro'' care sa informeze cititorul la ce adresa se poate duce daca este interesat.Ma gandesc ca déjà ''margineni.ro''este o pagina bine cunoscuta,deci are déjà o buna publicitate.
Mersi!
25 Mihai Maga (27.08.2014) :
De acord cu propunerea dvs, am creat un domeniu separat www.comunapolitica.margineni.ro si am instalat acolo o platforma publica tip forum. Nu ne vom asuma nicio raspundere privind continutul postat acolo si vom lua masuri doar in situatiile grave (continut ilegal, spam etc.)
Rog cel putin un membru al Comunei politice Margineni sa isi faca cont pe forum si sa imi scrie apoi, ca sa-i acord permisiuni de administrator.
26 urs... (27.08.2014) :
Pentru a aplana conflictele existente,poate ar trebui sa apelam la ajutorul administratorului acestui site’’Margineni.ro’’.Poate creerea unei sub/pagini’’Comuna Politica Margineni’’ar fi necesara si astfel s-ar raspunde la multe intrebari.In acest fel poate ar putea avea acces si membri de conducere ai Comunei Politice(periodic) si unde s-ar putea dezbate public problemele existente.Cine stie ce oferte,ce oportunitati s-ar ivi pentru dezvoltatea Comunei Politice Margineni.
Opozitia trebuie facuta constructiv.
27 urs (26.08.2014) :
RESPECTUL SE CASTIGA NU SE IMPUNE .Poate aveti dreptate, felicitari pentru perseverenta si implicarea de care a dat dovada dar cateodata aceste nu sunt suficiente si atunci cand cineva greseste normal ar fi sa plateasca, pentru ca aceasta eroare, repet intentionata sau nu ,ne costa cateva mii de lei(suma cu care a fost angajata tot doamna avocat Moga care puteti spune roice si oricat de greu ar fi fost procesul se face si dansa vinovata de pierderea unui proces care a fost castigat in prima instanta , nu se doreste a fi comunicata de catre cei in drept) si nu cred ca este normal sa o suporte membrii comunei care se fac porbabil vinovati ca nu au fost in sala, dcar au avut un reprezentant delegat. Comuna Politica oricum are bugetul zero si padurea taiata cu toate ca in urma unei sentinte date in anul 2010 taierile au fost oprite pana la solutionarea cazului dar anumite persoane binevoitoare au taiat in continuare sub pretextul ca fac un bine dar normal legea este lege indiferent ca faci bine sau rau. In statutul de functionare al comunei politice se specifica ca atunci cand aduci un prejudiciu voit sau din gresala trebuie sa te retragi.Anumite persoane nu s-au implicat datorita lipsei de comunicare a celor implicati care si in continuare comunica si voteaza doar ce vor domniile lor, fara a consulta si membrii comunei politice .Apropo puteti sa acceptati un raspuns din partea doamnei avocat citez ,, vinovata se face secretara care poate a coiat gresit,,si probabil noi cei care nu am sesizat faptul ca secretara a facut o asemenea gresala si am avut incredere in domunul stelian si doamna avocat.Sunt nevoit sa repet faptul ca toate acestea se pot demonstra cu acte nu cu povesti deci...Domul Stelian in calitate de prsedinte nici macar nu avea cunostinta, sau poate ca avea, ca in padure se fac taieri din luna octombrie a anului trecut ,desi acestea erau sistate conform ordonantei din 2010, iar cand altii au sesizat aceste aspecte au fost facuti impostori iar atunci cand anumite persoane in frunte cu domunl stelian au fost la fata locului si au descoperit jaful din padure au inceput sa se balbaie(exista poze in acest sens)Referitor la legea junglei, aveti dreptate respectul si bunul simt in Satul Margineni din pacate lipsesc cu desavarsire la unii si stiu bine ce vorbesc credeti-ma pe cuvant.Degeaba gandesti pozitiv daca faci totul doar pentru anumite interese si nu pentru interesul intregii comunitati.Probabil vom avea o sansa doar atunci cand o sa facem lucrurile cu frica de Dumnezeu si dezinteresati de avantajele personale si vom dori cu adevarat sa locuim intr-o localitate frumoasa asa cum a fost odata.
28 urs... (25.08.2014) :
Pentru inceput’’dar datorita lui stelica’’, vreau sa va rog ceva.Cred ca se poate vorbi un pic mai respectuos ,ca avem scoala sau nu,ca suntem mai tineri sau mai batrani.Legea junglei ,cea reclamata -incepe acolo unde respectul lipseste.

Un proces poate fi castigat sau pierdut la fel de usor.In cazul de fata este vorba de un proces desfasutat pe perioada a mai multor ani.Nici de cum …nu a fost usor.Procesele sunt publice…eu presupun ca nu ati fost prezent in sala de judecata.Daca ati fi fost, poate ati fi avut sansa sa sesizati acea eroarea(D-na avocat Doina Moga ne-a reprezentat in instanta timp de cativa ani cu aceasta gresala in acte/// a fost scoasa parcela Clabucet care era a noastra si au introdus din gresala sau nu, parcela Groapele care se stia ca nu este a noastra. Acum cele 800 de hectare poate erau ale satului..Deci nu ati fost foarte implicat in proces.Ma scuzati.
De aceea l-am felicitat pe domnul Stelian Boac.Pentru perseverenta si implicare deplina .
Si pe dumneavoastra o sa va felicit in momentul unei reusite.Am inteles ca mai sunt si alte dosare,alte litigii.Tineti aproape de echipa de conducere a Comunei Politice Margineni,sigur este nevoie si de oameni cu ochi mai ageri,poate mai tineri ca ai dumneavoastra.Cred ca ati face o echipa buna impreuna.Nu va risipiti energia.
Pentru binele satului.Sa gandim pozitiv…Margineniul are o sansa.
29 urs (alt marginean) (25.08.2014) :
Probabil ca cel care a scris articolul despre stelian boac nu este suficient de informat dar datorita lui stelica s-au pierdut vreo alte 800 ha de padure pentru care s-a redeschis un alt proces pe alti bani, in conditiile in care in prima instanta aceste ha.au fost castigate ,dar dupa cum spune d-na avocat doina moga dintr-o GRESALA a SECRETAREI sau a nu stiu cui s-a ajuns la aceasta pierdere, desi dansa ne-a reprezentat in instanta vre-o cativa ani cu aceasta gresala in acte(a fost scoasa parcela clabucet care era a noastra si au introdus din gresala sau nu, parcela groapele care se stia ca nu este a noastra).probabil cei vinovati ar trebui sa plateasca toate acestea conform statutului de functionare a comunei politice,dar statutul pare facut doar ca o formalitate, nu ca ar trebui respectat. Toate acestea ,precum si multe alte nereguli pot fi demonstrate cu acte nu cu povesti cum sunt spuse de cei in cauza care spun doar ce le convine. In padurea care ne-a fost retrocedata, mai intai s-a taiat tot si apoi ne-a fost data, asta se poate vedea la fata locului. Deci un picut mai usor cu laudele si satul moare putin cate putin datorita indiferentei noastre si datorita celor intreprinse de cei care urmaresc anumite interese.IN MARGINENI functioneaza legea junglei, fiecare face ce vrea doar ca trebuie sa ai tupeu.
30 Urs(un marginean) (23.08.2014) :
Felicitari domnului Stelian Boac.
Datorita lui(in mare parte), Comuna Politica Margineni a obtinut dreptul de proprietate asupra unei paduri de aproximativ 1400 de hectare.O simpla evaluare a acestei suprafete '''intre 4 si 8 milioane de euro''';Felicitari de asemenea si celorlalti fii ai satului cu care domnul Boac a lucrat timp de mai multi ani . Cu o asemenea bogatie ,satul Margineni nu va muri.Atentie celor ce vand proprietati in MARGINENI.Tineti cont de acest castig.La momentul actual multi nu realizeaza castigul obtinut. Viitorul o va demonstra.
Sanatate si multumiri domnului Stelian Boac.
31 Ariana (20.08.2014) :
I love this site
32 Mihai Maga (11.08.2014) :
Multumim pentru observatie. Din pacate nu e prima oara cand se intampla ca poze sau alte continuturi de pe site sa fie folosite in alte parti: ziare, reviste, televiziuni, clipuri video, bloguri ne-au folosit imaginile fara permisiune. Minimal, am cerut sa se indice sursa, dar ne este greu sa monitorizam tot internetul si toata presa. In cateva cazuri am reusit sa convingem sa se precizeze sursa sau sa se stearga imaginea, dar fenomenul general e incontrolabil si respectul pentru drepturi si chiar pentru traditie e inca mic. Incercam sa trecem peste aceasta situatie fara a o ignora si reamintim celor care folosesc fotografii dupa bunul plac ca aceste fotografii nu sunt simple ilustratii, ele spun povesti, sunt doar instantanee dintr-o povestire mai mare si mai importanta decat fiecare poza luata separat, o povestire despre locuri reale si despre oameni care au trait sau traiesc inca. Daca respectul pentru o identitate istorica si culturala este secatuit la unii prin goana dupa vizual, imediat, facil si profitabil, ramane doar sa speram ca imaginile vor impresiona pe altcineva care va dori sa stie povestea intreaga, si daca le va cauta, va descoperi intreaga colectie.
P.S. am atentionat intr-un mesaj privat pe cel care a postat despre faptul ca imaginile provin din Margineni si ca oamenii nu merita confundati.
33 Horhoianu Valeria (11.08.2014) :
Pozele din colectia D-nei Teulea le-am vazut pe Fb puse la interpretarea unei melodii pe Youtbe "Cintecul miresei" dar se specifica localitatea Dragus....E corect?
34 Andrei Lucian (05.08.2014) :
Va iubesc Marginenilor , am o sotie din Margineni , am si un prieten bun Urs Cornel ; nu te-am uitat prietene .
35 Dorin Popistan (18.04.2014) :
Fie ca Invierea Domnului sa va aduca numai bucurii in suflete.
36 Ursu Ovidiu (31.03.2014) :
Aceasta este o poezie mostenita de vre-o trei generatii in Fam Ursu , am invatata-o de la tatal meu Ursu Cornel care a spus-o la numeroase nunti si eu Ursu Ovidiu am spus-o la nunti si a-si mai zice-o cu drag dar nu mai sunt fecior si s-or cam demodat obiceiurile,. Poezia este spusa de un fecior insotit de minim alti doi si este intampinat in pragul usii de un nuntas din partea miresei care incearca sa-i dea anumite replici

Hop,Hop Hopai hop….
Buna ziua si mai buna ziua
La Dumneavoastra boieri de cinste si de omenie
Dar cum mai traiti si cum mai liboviti
Caci noi am venit la dumneavoastra
Tot cantand si strigand si facand a veselie mare
Dar de unde pana unde
A auzit ca la dumneavoatra in casa
Este o floare frumos mirositoare
Care tot creste si-nfloreste
Dar de rodit nu rodeste
Si de aceea imparatul nostru
Cel tare de pe ulita cea mare
Ne-a trimis pe noi sa ne dati noua floarea dumneavoastra
Caci noi am venit
Cu tarnacoape de argint
Sa scoatem floarea din pamant
S-o scoatem din radacina
s-o sadim la-mparatul in gradina
Ca acolo sa creasca, sa-nflorerasca
Si multi prunci sa rodeaasca
Caci al nostru tanar imparat
Bun lucru o gandit
Cu mireasa s-o tocmit
Si tocmeala or facut
Precum Dumnezeu o vrut
(Feciorul se adreseaza celiu care-l intampina)
Ia asculta aici la mine
Pe tine cine te-o chemat
Bag sama ca ai venit numai de te-ai saturat
Si pe tine cine te-o poftit
Ai venit numai de ai hranit (insotitorii rad)

Dar acum cinstite crestine
Uitate-n ochi la mine
Ca sunt june intreg ca marul
Si spun tot adevarul
Noi nu ne temem de voi
Macar ca sunt cu mine numai doi
Caci in spate avem o mare gloata
Un fel de armata
Dar nu vin cu pusti si cu pistoale
Vin cu mainile goale
Caci n-am venit aici sa ne razboim
Ci am venit sa ne nuntim
Vin pe cale incet
La dumneavoastra stau drept
Dar nu vin cu gand rau
Sa fereasca Dumneaeu
Caci raspunsul nostru este
Dupa cum a-ti prins de veste
Pe mireasa sa ne-o dati
Ca de noi nu mai scapati

Dar ce stati si-n casa nu ne chemati
Ca-n casa pe masa este un colag de grau mandru si frumos
Gatit pentru-al nostru folos
Si o pece de porc grasa s-o aruncam peste casa
Si-un litru de ginas sa tragem si noi pe sub nas
Eu sunt varul Novac si as manca colac (primeste colacul pe care-l imparte cu nuntasii)
Eu sunt varul Nachita si a; manca carne fripta (primeste o frigaruie pe care o arunca peste casa)
Eu sun varul Zaheu si a-si bea rachiu (cei doi fac schimb de sticle dar atentie sa nu primesti apa cu zahar )
Dupa aceea urmeaza scosul miresei . La inceput vor fi scoase doua fetite de varste diferite
Iar feciorul care spune poezia zice
- la prima – aduceti una mai marisoara la care io dat parul subsoara
- la a doua – aduceti una mai naltuta la care io dat parul la puta
Dupa care iese mireasa cu ulciorul si stropeste cu busuiocul nuntasii dupa care invita alaiul in casa.Scuze pentru eventualele greseli de ortografie dar am scris-o foarte repede la rugamintea unor prieteni care aveau nevoie de aceasta poezie
37 Pandrea Bujor-Severus (17.03.2014) :
Cineva a pomenit de Elena Urian, sora cu Pandrea Maria, au decedat in anii '80 si au fost inhumate in Margineni. Au fost surorile bunicului meu, Pandrea Victor, veteran in Razboiul de Reintregire al Neamului si decedat in 1933 la Bucuresti intr-un accident.
38 Mihai Maga (25.12.2013) :
Sarbatori fericite tuturor si multumiri baietilor din Ceata!
Daca aveti drum prin Margineni, veniti la joc sau la bal [program]. Daca nu ati vazut inca Ceata, o puteti vedea aici:
gallery.margineni.ro/ceata2013
39 pandrea ioan zorin (25.12.2013) :
SARBATORI FERICITE TUTUROR
40 COCAN GHEORGHE (21.12.2013) :
Doresc tuturor oamenilor locului, nascuti , crescuti,asimilati prin aliante, trecatori, un CRACIUN autentic, si ca fiecare sa aiba pe buze colindul stravechi ,NASTEREA TA
HRISTOASE ,SARBATORI FERICITE TUTUROR.
41 Popistan Dorin (20.12.2013) :
Sarbatori fericite si un an mai bun pentru toti locuitorii Margineniului!
42 Valeriu Pandrea (16.12.2013) :
Felicitari feciori ca pastrati obiceiul!..Sarbatori Fericite!!!
43 Cocan Gheorghe (08.12.2013) :
Colindul cetei de feciori este o traditie nationala, particularizata si la FAGARAS si eternizata prin straduintele generatiilor de tineri, baieti si fete deopotriva. FELICITARI.
44 Mihai Maga (05.12.2013) :
De astazi, 5 decembrie 2013, Ceata de feciori este oficial recunoscuta ca parte a Patrimoniului Cultural Intangibil UNESCO.
www.unesco.org/culture/ich/en/RL/00865
Felicitari feciori ca pastrati obiceiul!
45 Cocan Gheorghe (10.10.2013) :
Reintoarcerea in sat este ca o purificare de mizeriile indurate pe meleaguri straine.
Hai sa organizam intalnirea fiilor si prietenilor SATULUI./ Astept sugestii ca de rest ma ocup.
46 (11.09.2013) :
O prietena a familiei mele, de obarsie din Margineni, cu care am pierdut legatura de tare multa vreme (anii '70)s-a retras si sfarsit aici. Se numea Elena Urianu, avea o sora Maria care a emigrat in Italia, si mai era ruda cu familia Tempea.Tot ce doresc este sa merg si sa pun o floare la mormant. Nu am fost nciodata in sat, dar vreau sa trec saptamana asta . O zi cat mai buna.
47 Cocan Gheorghe (02.09.2013) :
Ma bucura mesajul consateanului meu , este o nostalgie dupa meleagurile natale si dupa copilaria noastra. Exista in CLABUCETUL MARGINENILOR un loc care se numeste LA OBARSIE. Mergeti si priviti satul si TARA FAGARASULUI de la OBARSIE.
48 popistan vasile mihai (22.06.2013) :
Cel mai frumos loc de pe pamant!Tara mea e acolo,radacinile mele sunt acolo! Sufletul meu este acolo...
49 pandrea (12.06.2013) :
mai actualizați conținutul cu foto si video mult mai des
50 gheorghe samoila (28.05.2013) :
Bunicul meu a venit in Dobrogea pentru pamant ,din Copacel ,cand avea 3ani,impreuna cu parintii si alte familii din sat,prin anul 1898.De atunci el nu se-a revazut satul natal.Eu am vizitat Sinca Veche,Sambata ,dar in curand voi fi „oaspete” pentru o zi.
51 Cocan Gheorghe (04.05.2013) :
Hristos a inviat! Tuturor celor din Marginenii Fagarasului le doresc sanatate, bucurie si noroc. Paste fericit!
52 COCAN GHEORGHE (20.04.2013) :
Eu n-am cerut sa fiu roman! am avut noroc.
53 COCAN GHEORGHE (07.02.2013) :
O ilustra inintasa a marginenilor de azi, este LENUTA FAINA,luptatoare anticomunista, in perioada 1948- 1952, supranumita CRAIASA MUNTILOR.Merita macar o placheta pe casa natala si chiar o camera comemorativa la muzeul satului.
54 COCAN GHEORGHE (02.02.2013) :
Margineniul este casa mea de amintiri.
Acum spuneti-mi, voi ce mai aveti in casele voastre de acolo?
55 COCAN GHEORGHE (07.01.2013) :
La toti cei cu obarsia din MARGINENI le doresc numai bine si sa fie demni de ilustrul nostru inaintas Baron David URS
56 negrila cornelia (25.12.2012) :
LA MULTI ANI MARGINENILOR DEPRETUTINDENI
57 adrian pandrea (22.12.2012) :
Sfanta sarbatoare a nasterii Mantuitorului nostru Isus Hristos,sa va aduca liniste si pace sufleteasca,sanatate si multe impliniri.
Va doresc Sarbatori Fericite si LA MULTI ANI!
58 adrian pandrea (31.07.2012) :
Cu ocazia impliniri a 575 de ani de atestare documentara a satului,se vor organiza manifestari jubiliare????
59 Turist (24.07.2012) :
Sugerez sa creați o pagina cu posibile vile/pensiuni ce ofera cazare !
60 cristian (19.07.2012) :
asi dori sa stiu cit e onorariu pentru un dosar penal cu un certificat de la medicul legist de 17 zile eu find acuzat in dosar
61 dani (20.05.2012) :
margineni de jos e cea mai tare din lume
62 EUGEN LIE (15.04.2012) :
HRISTOS A INVIAT SI PASTE FERICIT doresc la toti MARGINENII.Fie ca sarbatoarea INVIERII DOMNULUI sa aduca mare bucurie si fericire in inimile tuturor.
63 Gabi (15.01.2012) :
Multumesc pt aminitirile rascolite dupa ce am vizitat galeria de poze. E cam ciudat cind cunosti mai mute persone din pozele vechi decit din cele mai recente. E o adevarata placere sa iti revezi parinti, bunici si multe alte rude si vecini din Margineni.
65 N.MARIA (03.01.2012) :
LA MULTI ANI SI UN AN NOU FERICIT ,,,BRAVO CETASILOR ,,SI LA ANU TOT ASA SA FIE
66 Silvia Tatu (01.01.2012) :
Am descoperit site-ul realizat de dumneavoastra si e de admirat felul in care va prezentati satul! Mi-ar fi placut sa gasesc o adresa de e-mail a Scolii din Margineni, pe undeva, dar n-am gasit. Stiti cumva cum as putea lua legatura cu vreun profesor, invatator sau elev din Margineni? Fiind Anul Nou, va uram LA MULTI ANI, CU PACE, SANATATE SI CAT MAI MULTE BUCURII! http://mocanasul-cu-fluierasul.wikispaces.com
67 Mihai Maga (admin) (25.12.2011) :
Poze si filme cu ceata din 2011:
www.margineni.ro/ceata2011.html
Daca aveti si voi poze de anul acesta, contactati-ne.
68 GPW (22.12.2011) :
alo! ceata! dati nishte poze pe site sa vedem daca sunteti vrednici
69 vecina (18.12.2011) :
d-lor 2 administratori ...exista poze de la adunatul lemnelor din sat si anume la Rozi a lu'Titi
70 Mihai Maga (administrator) (17.12.2011) :
Draga 'vecina',
suntem 2 administratori, dar din pacate niciunul nu suntem in Margineni. Asteptam orice noutati aici in cartea de oaspeti si pe mail, le publicam cu placere.

UPDATE: am gasit informatii, multumita lui Radu Cocan. Acum asteptam poze :)
71 vecina (17.12.2011) :
d-le administrator ,avem ceata anul asta 2011!unde sunteti?!...noutatile devim repede trecut
73 inna (08.12.2011) :
cel mai frumos sat,imi place deoarece acolo e pers pe care o iubesc,nelu s
74 guiman laurentiu (04.11.2011) :
bravo cetei 2010 cea mai misto ceata.
75 guiman laurentiu (04.11.2011) :
bravo cetei 2010 cea mai misto ceata.
76 ghost (30.10.2011) :
jos palaria, sunt bucuros sa intalnesc un asemenea site
77 popistan george (05.10.2011) :
cea mai frumoasa zona din ROMANIA ma simt super acolo
BRAVO pt initiativa de a crea acest site
78 Gh faraon (29.08.2011) :
Va multumesc ca ati luat in considerare cele spuse de mine, si in cazul in care doriti sa mai colaboram si va pot ajuta si cu alte informatii ma puteti contacta la adresa de e/mail geo.faraon@yahoo.com. Va salut si va doresc spor la munca. Gh. Faraon
79 Administrator (11.08.2011) :
Stimate d-le Faraon,
apreciem mult munca Dvs. la acel articol si va respectam pentru ea. Am adaugat indicatia de rigoare si speram ca preluarea acelor informatii pe site-ul nostru nu v-a produs alte neplaceri. In lipsa unor monografii comprehensibile si aduse la zi, incercam sa folosim putinul material de calitate pe care il gasim.
Inca o data multumiri pentru eforturile de a aduce la lumina parti importante din istoria recenta a Tarii Fagarasului.
80 GH. Faraon (11.08.2011) :
Domnilor este foarte bine ca se ocupa cineva de istoria stului, si eu sunt din zona mai exact din Vad, avem si noi un site asemanator, va apreciez munca si o respect, dar dumneavoastra ar trebui sa iirespectati pe ceilalti de la care luati informatiile si le treceti pe acest site. Eu sunt autorul articolului cu Alegerile pentru Dieta Ungariei din 1910 reflectate in saptamanalul fagarasan Olteanul, inclusiv concluziile pe care dumneavoasta le puneti pe site, de aceea v-as ruga frumos sa corectati aceste informatii trecand macar la bibliografie si numele meu si locul unde apoare aricolul, in rest foarte frumos, va multumesc. Gh. Faraon
83 negrila cornelia (25.04.2011) :
hristos a inviat
84 adrian pandrea (21.04.2011) :
Va doresc ca Sarbatoarea Invierii Domnului nostru ISUS HRISTOS,sa va aduca linistea si pacea in sufletele voastre,sanatate si impliniri.
PASTE FERICIT!
85 Codrea Gabriela (19.02.2011) :
Buna ziua,
ma numesc Gabriela Codrea si sunt fata Preotului Codrea Cornel care a slujit in Or. Victoria, acum este la pensie si sta cu fratele meu, Pr. Ier. Casian, la Manastirea Sambata, eu de peste 30 de ani locuiesc in Bucuresti. Ori de cate ori am ocazia trag cate o fuga acolo, si imi e din ce in ce mai greu sa plec, cred ca stiti f bine sentimentul. M-am gandit la un proiect si poate ma ajutati, vazand toate acele frumoase case din Tara Fagarasului si nu numai, m-am gandit sa le dau viata, sa fac "Agroturism", am o cunostinta care are firma de turism si ne-am gandit sa contactam persoane cu gospodarii puse la punc, cum numai ardelenii stiu, si sa le trimitem familii, copii in vacanta care sa stea cel putin o saptamana, mai ales ca avem un "aliat" imprtant muntele, unde nu este sezon, atat vara cat si iarna ai ce face. Mie personal imi place mai mult iarna.
Daca v-am starnit curiozitatea si daca credeti ca putem colabora, va rog sa ma contactati.
Doamne ajuta!
Gabriela Codrea
0722.145.004
0741.1960.88
codreagabriela@yahoo.com
90 SCHIAU IOAN (21.01.2011) :
FELICITARI
Sunt din localitatea Medias/Sibiu si am avut onoarea sa fiu invitat la bal in Margineni,din partea mea tot respectul. Nu am crezut ca mai sunt zone in care se respecta traditia asa cum a fost ea lasata din mosi stramosi dar am avut o mare bucurie sa vad si sa cunosc oameni deosebiti pentru care traditia si sarbatorile mai reprezinta ceva. FRUMOS FRUMOS FRUMOS. Cinste tuturor celor care an de an organizeaza aceste festivitati. Din partea mea jos palaria si o sa revin cu placere ori de cate ori am ocazia.
91 mela (21.01.2011) :
fiecare ceata este si va fi frumoasa in felui ei si anu asta a fost foarte frumos bravo baieti se stie MARGINENIIIIIIIIII
95 laura lie (20.01.2011) :
cea mai frumoas ceata din anul 2009 bravo baieti alta nu va mai fii com o fost cea mai tare si frumoasa ceata in frunte cu LIE GEORGE
101 COCAN C. MARIUS (13.01.2011) :
La muti ani si tie BIRSANELE si sa ne vedem cu bine . Ai dreptate k iam bukurat pe lokatari da si pe noi insine ,am simntit k au fost sarbatori . A si inka ceva Mihaita sati traiasca copilasul am auzit k esti tatik bravo tie felicitari . Si tot cu ocazia asta le multumesc tuturor celor care au fost aproape de noi neau ajutat si neau sprijinit DE CRACIUN la cea mai adevarata ceata va multumesc din nou in special baetilor Mihai-Emil=Maga. TINETIO TOT ASA E CEVA FRUMOS PT MARGINENI
102 mihai barsan (13.01.2011) :
la multiani la toti locuitori satului margineni si in special la baiest ca au mai facut un nan plin de fericire de sarbatori
103 gigi (08.01.2011) :
la multi ani tuturora
104 George (07.01.2011) :
La Multi Ani, Multa fericire, si sanatate. Am vizionat filmul cu Ceata de feciori din MArgineni, si daca nu-i bai as vrea sa pun un link pe webul meu

http://euzicasa.wordpress.com/2011/01/07/ceata-de-la-margineni-fagaras-la-multi-ani-mmxi-din-downey-california/, puteti comenta daca vreti la articolul pe care l-am publicat

Doamne-ajuta, George.
105 Mihai Maga (05.01.2011) :
Într-adevăr, sărbătorile ne ajută să luăm o pauză de la probleme, nu le şi rezolvă. Însă site-ul nostru nu are nimic de-a face cu autorităţile locale, şi chiar ne propunem să stăm departe de polemicile actuale.
Vom lăsa mesajul d-nei Mărioara aici, chiar dacă e retoric (nimic nu obligă autorităţile să răspundă aici). Însă cred că mai bine este să urmaţi procedura din Legea 544/2001, art. 8 (http://www.publicinfo.ro/pagini/lege-nr-544-din-12-octombrie-2001-.php)
106 mărioara (05.01.2011) :
ce prezentati in internet este foarte frumos si interesant, mi-a plăcut si ceata. dar sărbătorile de iarnă au trecut si problemele de zi cu zi au rămas. de acea am o intrebare la d-l primar andrei comănici si anume dacă el a făcut o declaratie de avere. există o pagină in internet specială pentru primărie unde prevede si locul unde trebuie prezentată declaratia de avere. desi este din 2008 primar, pină astăzi nu am putut să citesc această declaratie de avere.m-as bucura dacă d-l comănici ar face această declaratie de avere si anume averea la momentul cind a devenit primar. de fapt această declaratie este prevăzută si de lege. sigur el cunoaste această lege. mai am si o altă intrebare si anume ce proiecte a prevăzut el pentru 2011. pe site-ul oficial al primăriei (comunaharseni.ro)nu se poate citi nimic din lucrările pe care d-l primar vrea să le indeplinească in acest an. ce face d-l primar pentru a reduce somajul din aceste sate, ca tineretul să rămină acasă, să se poată califica acasă si să contribuie la bunăstarea satelor din comună. o altă intrebare d-le primar este cum prezentati regiunea noastră in tară si in afara tării. trăim intr-o zonă de munte foarte frumoasă cu multe posibilităti pentru dezvoltarea turismului. atunci toti oamenii din comuna pe care o conduceti vor profita de acest turism si vor contribui la bunăstarea lor. incă o intrebare in legătură cu probleme sociale. cum ajutati oamenii neputinciosi si in virstă? cum folositi banii publici?a-ti dat vreodată socoteală de intrebuintarea banilor?noi sătenii vă finantăm cu impozitele si taxele pe care trebuie să le plătim la primărie si de aceia vrem să stim cum lucrati cu banii nostri si cum ii cheltuiti. mi-asi dori mult să răspuneti la aceste intrebări pe ste-ul primăriei, ca fiecare consătean să se poată informa cind vrea el.vrem o comună curată si asta e dorinta mea cea mare. vă doresc mult succes la rezolvaraea problemelor.
109 Mihai Maga (01.01.2011) :
Administratorii site-ului (Emil si Mihai Maga) ureaza tuturor marginenilor un an nou cat mai bogat in impliniri, sanatate si pace in suflete.

Continuam sa incarcam poze si filmari cu ceata anul acesta pe gallery.margineni.ro/Ceata-din-Margineni-2010-2011

In 2010 site-ul nostru www.margineni.ro a devenit din ce in ce mai popular. A ajuns pe prima pozitie in cautarile Google pentru cuvintul 'margineni'. In 2010 am primit 9136 de vizite (29457 vizionari de pagini). Cele mai vizitate pagini sunt cele despre trecut si cartea de oaspeti. Din total, 77% (7096) din vizite sunt din Romania (mai mult de jumatate din jud. Brasov), urmand, in ordine, Italia (574), Statele Unite (383), Franta (259), Spania (248), Canada (166), Germania (117), R. Moldova (114) etc.

Va asteptam sa ne vizitati si in 2011, sa scrieti in cartea de oaspeti, sa ne trimiteti materiale si sa ne dati Like-uri pe Facebook :)
110 EUGEN LIE (31.12.2010) :
va doresc multa sanatate si tot ce va doriti la totiMARGINENII.pentru cetasi sarbatori fericite si distrativa bine.Ma bucur ca purtati obiceiul strabun inainte.LA MULTI ANI!!!!!
111 georgi shi seby (28.12.2010) :
ne pare rau ca nu am stat shi anul asta in ceata...a fost f frumos anul trecut....poate pe viitor...va pupam pe toti din margineni!!!!
112 grasu (27.12.2010) :
pinguin esti tu ba varu.sarbatori fericite si apropo a-ntrebat cineva de tine(mac-mac)
114 daniela grancea (26.12.2010) :
va doresc la toti cei din margineni un craciun fericit si imbelsugat si un an nou mai bun decat cel vechi. la multi ani!
115 negrila cornelia (25.12.2010) :
urez marginenilor de pretutindeni sarbatori fericite
116 Angela Boac (24.12.2010) :
Sa va dea D-zeu sa aveti parte de un Craciun fericit alaturi de cei dragi!La multi ani2011,pentru margineni.Va salut,cu respect,Angela.
119 Maria vlad (23.12.2010) :
Foarte frumos ce ati facut si anul asta in ceata succes mai departe si continuati cu stie.SARBATORI FERCITE va doresc si Un An Nou si mai bun. Va pup de aci de spania
125 Lucian (21.12.2010) :
Numai bine pentru familia Suvaila.
127 adrian pandrea (21.12.2010) :
Revin exact la un an,pe o pagina a cartii de oaspeti,spre a ura si dorii tuturor locuitorilor iubitului sat Margineni,un Craciun Fericit,cu pace si liniste sufleteasca,iar in noul an sa vi se implineasca toate toate dorintele.
LA MULTI ANI!
Adrian Pandrea(Adi)-fratele lui Victor Pandrea de la nr.93
128 (19.12.2010) :
nu rupe firul unei prietenii pentru ca daca il legi la loc....nodul ramane
Domnule Maga va rog sa i transmite ti mesajul la nelu suvaila el va stie de la cine este
129 (18.12.2010) :
sarbatori fericite pentru nelu suvaila
130 crina (18.12.2010) :
132 mariusica sho (15.12.2010) :
..sarbatori fericite la toti..si un an mai bun
133 (14.12.2010) :
foarte tare bravo pentru acest site!!
134 Misu zis Vărul (14.12.2010) :
slutări tuturor celor ce mă cunosc si nu numai.cred că o să fie super fain anul acesta la voi în sat.distractie plăcută si sărbători fericite.
pinguinilor! (trebuia să zic ceva... )
135 negrila cornelia (12.12.2010) :
urez marginenilor de pretutindeni sarbatori fericite
136 popistan valentin (11.12.2010) :
poate dumnezeu ma ajuta sa ajung la voi la sfarsit de an
137 elena (07.12.2010) :
Succes baietilor din ceata!Sa vi se deschida cat mai multe case si sa va distrati asa cum va place voua.
138 Gabriela Faina (Negrila) - Peoria, ILLINOIS, USA (07.12.2010) :
Foarte bine ca se organizeaza si anul asta ceata! Anul trecut am auzit numai cuvinte de lauda la adresa Margineniului. Multa bafta cetei de anul asta si asteptam poze pe site. Ce dor mi-e de satul copilariei mele, ce dor mi-e de iarna petrecuta in Margineni si de oamenii cu care am petrecut atatea vacante de vis acolo!!!!!!!
139 Ceata (04.12.2010) :
Mai sunt 2 plecari din Fagaras spre Margineni la ora 14 de langa Catedrala( unde e Wc public) scrie pe auttobuz Marius tur ji inca una la ora 11:30 de langa Radu Negru....iar din Margineni Spre Fagaras in cursul saptamanii la ora 6 dim , 9 , 12:20 ,15:20 17:20 , 18:20 21:20 iar in week-end doar la ora 13:20
140 Ioana (01.12.2010) :
Multumesc pentru raspunsul promt si detaliat pe care mi l-ati dat.Am cautat toata ziua pe internet sau macar sa gasesc un nr. de tel si nimic.Pacat pentru ca satele din jurul Fagarasului sunt frumoase si peisajele de vis,iar daca nu esti de-al locului cam greu cu informatiile.
141 Mihai Maga (30.11.2010) :
Draga Ioana,
sunt mai multe autobuze care pleaca din Fagaras spre Margineni, din cate stiu eu la orele 7, 15 si 19 (de la autogara de langa piata veche, in spatele cetatii) si mai sunt curse direct din Brasov, prin Persani, la 14 si la 17 (din autogara Bartolomeu)
Daca esti in zona, verifica oricum inainte.
142 Ioana (30.11.2010) :
Cum se ajunge din Fagaras in Margineni daca nu ai masina personala.Exista autobuze pe acest traseu:Fagaras-Margineni? Multumesc.
143 Nicolai Maria (23.11.2010) :
succes cetasilor de anul acesta
144 Prof.Toacse Ioan-Sibiu (22.11.2010) :
Mare bucurie sa constat ca mai sunt oameni cu mult suflet pe meleagurile noastre.Emotie mare,dar si mindrie.Felicitari tuturor celor implicati! Margineniul nu se poate uita.Salut pe toti cei cunoscuti.In rest,sa auzim numai de bine despre Mrgineni.
145 ....... (19.11.2010) :
Felicitari cetasilor pt initiativa luata cu ocazia asta NU va fi pustiu margineniul; multa, multa bafta si sa fiti la fel de uniti k si anul trecut...ce bine era sa fi fost si eu acasa anul asta:((
146 (16.11.2010) :
balan valerica nascuta in sebes.am facut sc generala in acest sat.ma bucur vazand ca cineva se ocupa de soarta acestui sat aproape uita de lume..am fost in cls cu otilia sendruc,cornel urs,sovaila ilie.si multi alti...pe care nu i-am uitat.dar nu cred ca-i momentul sa-i amintesc.eram o cls f buna.imi amintesc cu placere.
147 Ceata (16.11.2010) :
ATENTIE !!!!!! Se va face Ceata!!!! Singura informatie pe care vo oferim este ca ne vom bucura alaturi de Ovidiu Rusu ji formatia Onix.
148 Emanuela Puia (08.11.2010) :
Foarte frumos site-ul! Bine organizat! Felicitari! Sunt foarte impresionata si ma bucur ca exista oameni cu initiativa si cu bun simt!
149 Mihai Maga (05.11.2010) :
felicitari si mult curaj, pana la urma va iesi bine!
Desi nu suntem fizic acolo, va oferim tot sprijinul cu ajutorul site-ului, asa ca nu ezitati sa ne contactati daca aveti idei sau informatii noi.
150 raduq (05.11.2010) :
pffff........incercam sa facem si in acest an ceata ,doar ca va fi un pic mai greu .... unii se lasa greu convinsi ca sa mai stea si anul acesta..dar sper ca pana la urma ne strangem ji vom face iarasi. :D:D
151 Radu Tanase (01.11.2010) :
Ceve vesti cu privire la eventuala organizare a unei cete si anul acesta?
152 ioan popa [ohio] (27.10.2010) :
feceti ceva extraordinar pentru satucul nostru bravo daca aveti ceva poze cu ceata din 93 si 94 miar placea s ale vad inco data felicitari
153 Boac Petru (17.10.2010) :
In primul rand ma bucur ca apar si eu printre pozele satului meu natal.Va apreciez si va multumesc in acelasi timp pentru efortul acordat acestui mic catunas pe care-l voi iubi pana la moarte si dupa aceea.Va salut pe toti.
155 Radu (08.10.2010) :
buna sunt radu
156 tot marichen. (21.08.2010) :
condoleante fam.popa maria si danut.
157 marichen (14.08.2010) :
as mai urca cu tractorul sus la padure sa mai facem o mamaliga in aer curat.
158 camelia damian(fulicea) (09.08.2010) :
felicitari pentru site!!!
159 Alin (11.07.2010) :
Am fost in satul Margineni si am ramas uimit de cate am vazut pe acolo.
http://www.whitenight.ro
160 Valeriu Pandrea (03.07.2010) :
Let me say "thank you" to Emil & Mihai Maga for bringing the Margineni site to the world.Keep up the good work.Multumesc lui Emil si Mihai Maga pentru munca depusa pe internet.Succes in continuare.
161 Florea Sabin Laurean (19.06.2010) :
SALUT FRUMOASA INITIATIVA SI SAMBATA DE JOS ARE UN SITE DE 3-4 ANI
162 maria maria (09.06.2010) :
salutari am sa va las acest mesaj tuturor cei care sunt prin straini si le este dor de toti ce dragi si le salutam cu drag si toate cele bune pupici .
163 liviu (04.06.2010) :
frumos
164 Emil Maga (29.05.2010) :
Doamna Maria N., puteti gasi acum mai multe poze vechi cu oamenii din Margineni in galeria de poze a sitului:
http://gallery.margineni.ro/Alte-poze-vechi
Vizionare placuta!
165 MARIA.N (26.05.2010) :
D.EMIL MAI PUNETI POZE CA NE MAI ADUCEM AMINTE DE COPILARIE
166 Bujor Bostean, Los Angeles (16.04.2010) :
Felicitari doamnei DOina Moga, pentru inversunarea cu care s-a zbatut si a castigat lupta pentru drepturile dansei. Desi departe de casa, poate pentru totdeauna, ma alatur oricarei miscari, demcrate, care sa EXPUNA, E-X-P-U-N-A, miselia, systemului care ne victimizeaza in mod fatis, de 5 generatii. Tara Fagarasului aparitne Tarii Fagarasului, din vecii vecilor, este clar ca a fost decizia statului sa dizolve orice forma de afirmare, si nu am vrut sa folosesc acest websitite ca vehicol de schimb, si cred ca D-na MOga are dreptate. IMi cer scuze, daca am afectat in orice fel oamenii care au dezvoltat aces minunat website. S-aintamplat, numai din cauza comorilor historice care au aparut aici, pentru care multumesc familiilor care au participat cu fotografii, si documente. Inapoi la oitele noastre, cred ca ar fi o idee foarte buna, sa avem o voce, adevarata, si sa o tinem, cinstita. DIn nou, omagiile mele, ca un om care a petrecut mult timp in copilarie acolo in FAgaras, si FAgarasan dupa mama s tata, si mosi si stramosi, de departe de acasa: VA MULTUMESC, Si sa va ajute bunul Dumnezeu. CAt destre ceata de ficiorasi, Bravo, Bravo, Bravo, n-au reusit sa ne ia portul si demnitatea umana, si credinta, si obiceiurile, transmise di tata in fiu din vremuri imemoriale, si prin toate mocirlele, vremilor, am iesit la mal. Doamne-ajuta.
167 DOINA MOGA (16.04.2010) :
Trebuie sa stie toata lumea ca am castigat la Judecatoria Fagaras procesul pentru revendicare teren forestier - repectiv aproape 1800 ha , pe Valea Sebesului- dar onoratele noastre organe alese - primar, viceprimar , consilier - care in loc sa tina cu oamenii si interesul lor , se comporta ca si cum ar fi angajatii statului ... parca nu ar fi reprezentantii nostrii ci ai statului .. trebuie sa luam pozitie macar cei care putem face asta .
as propune un ziar al celor patru sate - macar 100 buc pe sat , ce ziceti ?? unde sa ne scriem fiecare ofurile ... sau ce trebuie facut .Sunt oameni care stau si se uita cum se duce averea satului , a comunei , catre unii care au venit " cu plasa de doi lei "
va rog sa va ganditi ...
168 DOINA MOGA (16.04.2010) :
Nu am putut sa mai intru din cauza timpului prea scurt...
Ii rog pe d-nii Emil Maga si Mihai Maga sa ma ajute ptr site Harseni .. emailul meu dmoga52@yahoo.com -
si spuneti tuturor ca facem ce putem sa recuperam ce a fost al Marginenilor Padurile de la baroul Urs de Margineni . Meritul mare d-lui Boac Stelian , Costica Gaspar care s-au implicat in aceasta activitate benefica ..
169 marcel (07.04.2010) :
este foarte frumos.
170 NICOLAI MARIA (02.04.2010) :
FELICITARI PT CEATA DIN MARGINENI ,ACOLO AM COPILARIT SI IMI ADUC AMINTE CU DRAG DE SARBATORILE DIN MARGINENI ,LA ANUL TOT ASA SA FACETI MULT SUCES ,,,,,,,
171 anca (01.04.2010) :
Nu m-am nascut in Margineni, nu am copilarit aici dar aici am descoperit FERICIREA. nu regret ca am ales sa locuiesc pentru mult timp in aceste locuri minunate! Doar un singur regret: ca uitam uneori sa privim simplu si frumos lumea.
172 Bujor Bostean, Los Angeles (01.04.2010) :
Buna Ziua, va multumesc frumos, pentru calitatea evocatica, si informativa, atat a realizarii virtuale, dar mai presus pentru a tine in fata ochilor, nu numai in ochii mintii, atatea lucruri vechi, dar de neuitat, cai nu pot fiele inlocuite, ca nu sunt inlocuibile, si chiar daca ar if, nimic nu ar putea inlocui minunatele fotografii de demult, si hrisoavele si lucrurile dragi ca portul si obiceiurile. As vrea sa vad asa o cinstita si adevarata evocare, si la alte mreje(web)sites: La FAgaras, si la cele mai multe dintre celelalte sate, comune si orase din Tara Fagarasului, ca sa se poata, in viitor, recurge la reinstaurarea Judetului Faagaras, asa cum l-au cunoscut stramosii, mosii si parintii mei in periada interbelica, dupa ce s-a reunit Ardealul cu tara. Tara Fagarasului a fost o tara cu tamai, cu hrisoave, cu istorie, si cu eroi care au tinut usa inchisa la navalitorii de peste tot, cu pretul sacrificiului suprem. Fiind tara impartita, tot asa de usor, cum imi aduc aminte copil fiind jucand "tarile" in praful strazii, nu poate fi nici drept, nici multumitor, acum ca s-a schimbat macazul. Nici Brasovul nici Sibiul nu au fost, parintii nostrii adoptivi, ca Tara Fagarasului nu a avut nevoie sa fie adoptate, sau despertita sau impartita, ca e de una statatoare de 1000 de ani.
174 George Cocan (20.03.2010) :
Felicitări pentru iniţiativă.Marginenii, care se intinde langa apa raului sau, scrie NICOLAE IORGA la 1906, a dat Imparatului si analelor istoriei romanesti pe colonel baron David Urs // de Margineni // adeca din acest sat al // Marginenilor // catane din neam in neam , graniceri ai hotarului... Neamul lui traieste inca aici ,...
175 George Cocan (20.03.2010) :
Felicitări pentru iniţiativă. Mărginenii l-a dat pe David Urs, figură istorică emblematică a sec. xix. Şi este veche localitate grănicerească din vremurile Mariei Teresa
176 alin (22.02.2010) :
felicitari foarte frumoasa ceata, ati facut un lucru bun cu acesta pagina de internet si sper ca si anul acesta sa continuati ce ati inceput.mult succes.
177 lie nicolae (08.02.2010) :
felicitari. mai am poze din domeniul sportului si invatamintului.sper sa ajunga la voi cu ajutorul fam. taulea .prin intermediul vostru reintilnesc prieteni vechi ex; vali pandrea,geta lie,doru popistan.
178 cineva (01.02.2010) :
domnule mihai maga fa rugam mult daca sar putea sa mai faceti rost de poze cu ceata din 2009 va rugam mult daca se pote .
179 simona oltean(harseni) (27.01.2010) :
salutu tuturor cetasilor si fetelor din margineni....vroiam sa va felicit pentru ceata...a fost superb la voi anul acesta ati facut un lucru foartee bun...si a iesit o mare distratie..sper sa mai faceti ceata si anul acesta...cu drag simona.
180 Mihai Maga (26.01.2010) :
Multumim de aprecieri!

Trebuie sa mai primim poze de la ceata din anul acesta. Cand le vom avea, le vom pune pe site.

Pana atunci, va invitam sa cititi articolul d-nei Iulia Gorneanu in Jurnalul de duminica despre ceata de feciori din Tara Fagarasului:
http://www.jurnalul.ro/stire-lada-de-zestre/ceata-de-feciori-alai-stravechi-al-zeilor-solari-533490.html
181 Elena (26.01.2010) :
Este laudabila initiativa voastra baieti. Felicitari. Am vazut pozele cu ceata din anii trecuti si am recunoscut persoanele. Mi-a facut mare placere sa-mi amintesc de vremea copilariei mele. Am fost si eu candva invitata la ceata si chiar as putea sa va pun la dispozitie cateva poze, dar nu stiu cum sa vi le trimit(le am scanate).Felicitari si feciorilor din ceata 2009, au facut un lucru frumos.
182 UN AMIRADOR (24.01.2010) :
Va rugam daca sar putea sa puneti mai multe poze cu ceata va multumim
Ca este foarte frumos sa vezi cea ce este frumos din satul natal mai ales de sarbatori
184 mihai barsan (23.01.2010) :
Foarte frumos din partea baietilor sa dea dumnezeu sa fie si anul acesta la fel multumim ca neas facut sarbatorile mai frumoase
185 Gabi (22.01.2010) :
Felicitari pentru intiativa, este o placere sa poti sa revizitezi locurile natale indiferent in ce colt al lumi te-a aruncat soarta. A fost o placere sa vad ca se mai pastraeza traditile locale si ca se inceraca sa se transmita si noilor generati. Sa speram ca si satul se va indrepta spre un viitor mai bun. Sa aveti parte de un nou an plin de realizari si bucuri. Sa auzim numai de bine.
186 Popa Gheorghe (18.01.2010) :
De ceva vreme ma tot gandesc sa salut cu entuziasm initiativa reusita a lui Emil si Mihai si o fac acum.Bravo! Mai sunt oameni calora LE PASA !Felicitari!
Pentru colegii care au mai scris vas ruga sa nu transformati in dialog cartea de oaspeti."Domnule" Mar... mergi mai bine pe Hi5. nu te obliga nimeni sa te uiti aici.Sper sa nu fii din Margineni!Va salut cu respect!
187 SERBAN ELENA[VLAD]15.01.2010 (15.01.2010) :
Va felicitam pentru site ,mi-am revazut cu placere satul natal,pe nepotii mei'MARIA'LILI SI PETRE,impreuna cu vecinii mei dragi.
188 Cocan Radu (15.01.2010) :
a fost foarte frumos speram ca la anul viitor sa mai facem si sa iasa mai frumos :).....va multumim tuturor pentru sprijinul acordat...... salutari de la crasmaru' mare :))
189 nae (13.01.2010) :
bafta baetilor din ceata si as vrea ca si la anu sa se faca ca ar fi pustiu satul nostru fara un pic de galagie si tot odata si distractia ar lipsi salutari la toti baetiiii din margi::::;;,,
190 fulicea silviu (13.01.2010) :
cea mai frumoasa ceata si ma bucur ca am facu parte din ea.bravoooooooooooo baieti sa o facem si la anu cel putin asa de frumoasa.
191 raluca (13.01.2010) :
bravo noua mai ales la baieti...au putut demonstra ca se poate orice...alaturi de ei am trait clipe frumoase...pooop si fetele si baietiii din ceata....ne-au ramas amintirile....:*
192 mihaela pandrea (12.01.2010) :
felicitari! sa o tineti tot asa! numai cuvinte de lauda!
193 adriana (12.01.2010) :
frumos baietii vrem si la anu cei mai tari din zona fagarasului,,,,bravo.

194 Laurentiu (11.01.2010) :
Bv baieti frumoasa ceata ;););)
195 clau (11.01.2010) :
foarte frumosi baietii,mai ales cei doi verisori ai mei,Ionut si Radu.va pup si multa sanatate.
198 Cristian (10.01.2010) :
In sfarsit aflu istoria margineniului cu traditiile lui si obiceiuri .
199 Sorina (10.01.2010) :
Mamiiiiiii si Tusha liliiiiiiiiiii sunteti in istoria margineniului..Cele mai tari surori !!!!
200 mela (10.01.2010) :
sooper tare nu am cunvinte bravo noua am fost cei mai tari in special baietii k brazii
201 mariusica sho (10.01.2010) :
cine a facut posibila realizarea site-ului,nota 1o cu felicitari.....sa speram ca incet ,incet MARGINENI-ul va redeveni ceea ce a fost odata...felicitari baietilor si fetelor care au reinviat traditile de iarna in satul MARGINENI....multe salutari la toti
202 Bulmez Camelia (10.01.2010) :
Felicitari pentru sait! Ma bucur ca in pozele de la scoala le-am vazut pe verisoarele mele MAria si Lili(Vlad)
203 SORINA (09.01.2010) :
a fost super...baieti de treaba...eu m-am distrat cu ei...bravo baieti!!!!abia astept sa va vad..poop la voi..
204 Parintele Vicentiu (08.01.2010) :
>>>foarte bine ca traiti frumos in vraja sarbatorilor /10 cu felicitari
205 Parintele Vicentiu (08.01.2010) :
>>>foarte bine ca traiti frumos in vraja sarbatorilor /10 cu felicitari
206 PARINTELE VICENTIU (08.01.2010) :
... nu Va speriati sunt un alt parinte Vicentiu nascut in 20 aprilie 1968 si pastoresc www.manastireabaldana.ro
207 MAR........ (08.01.2010) :
acum cati va ani au fost ceate de ceate ....nu ca anul asta baieti de anul asta trebuie sa mai creasca sa ajunca la livelul de ani precedenti......
210 secret......... (08.01.2010) :
mie mio placut de alina din ceata si cred ca stie cine sunt te pup alina .........
211 Manfred (08.01.2010) :
foarte frumos speram ca si la anu vitor tot asa o sa fie ........
212 Anisoara (07.01.2010) :
Felicitari sunteti cei mai tari.Tineti-o tot asa.Si la anul luati-o d la kpat.Afost nemaipomenit.Ne-ati oferit clipe frumoase cum nu au mai fost demult.Va pup.
213 jiji (06.01.2010) :
Allo Primaria Harseni=Rusinica, se pare ca baietii astia v-au luat-o inainte cu acest site/web.Voi cu ce va laudati?Daca din trei servicii de baza.....curent-apa-canalizare...., momentan puteti oferi oamenilor astia doar curentul electric.Nu credeti ca ar trebui facut ceva.Ii totusi rusine.Suntem in 2010,retineti 2010.Inca o data felicitari pentru autorii acestui site.La multi ani!
214 Valerica Rogoz(Cocan) (04.01.2010) :
felicitari ptr site e foarte frumos si am ramas placut impresionata de ziua petrecuta la joc.Va felicit si sa postati cat mai multe evenimente din satul unde m-am nascut.
215 laura (03.01.2010) :
a fost frumos,continuati asa.
216 dudu (02.01.2010) :
puneti pe site si inregistrari video cu ceata de anul acesta . la multi ani tuturor vizitatorilor acestui site si localitatii Margineni.
217 Mihai Maga (02.01.2010) :
Multumim tuturor vizitatorilor fideli site-ului margineni.ro.
Lansat doar in 30 iunie, site-ul a avut in 2009 un numar de 2700 vizite de la 1633 de vizitatori, cu o medie de 6 pagini vizitate si peste 6 minute pentru fiecare vizita. 40% dintre vizitatori au revenit cel putin inca o data pe site.
Doar in ultimele doua saptamani din decembrie am avut, conform statisticilor, 541 de vizite din Romania, Italia, Statele Unite, Spania, Canada, Germania, Belgia, Franta. In ordinea zonelor de unde a fost accesat site-ul, cele mai frecvente sunt, in ordine: jud. Brasov (RO), jud. Mures (RO), Bucuresti (RO), jud. Cluj (RO), Roma (Italia), jud. Sibiu (RO), Zaragoza (Spania), Cleveland (SUA), jud. Neamt (RO), jud. Timis (RO), Richmond (SUA), jud. Iasi (RO), Quebec (Canada) etc.

Va multumim pentru incredere, vom incerca si in 2010 sa imbunatatim site-ul si va invitam, daca puteti si doriti, sa ne ajutati cu materiale si cu informatii despre Margineni. Un an 2010 cat mai bun pentru toti marginenii!

Raspunsuri:
- nu avem mai multe poze cu ceata din 2002-2003, dar daca cineva ne ofera, le vom pune pe site.
- speram ca in 2010 sa facem si traducerea site-ului in Engleza si Germana (poate si in Franceza)
- multumim celor care au transmis mesaje pentru Ceata, va asiguram ca cetasii le citesc si se bucura pentru aprecierile Dvs.
218 Cirstea Ionut din Brasov (01.01.2010) :
Felicitari baietilor care au organizat ceata si au pastrat obiceiurile satului Margineni...Speram ca si pe anii ce vin sa fim invitatii vostrii si sa ne simtim bine alaturi de locuitorii satului...FELICITARI!!! Tineti-o tot asa......
219 Val Pandrea (31.12.2009) :
MARGINENI......the final frontier..??
.Let me say that it really amazing the way people appreciate the life in Margineni ..and ..now what? are we all forgotten the people behind us? The village is still alive ...and we don't need to forget the church the school and the soccer team...The village needs help..allot of help..so I will say to have a charity ..account..for ..the church...school and the soccer team....Please note the fact that the school gave us the knowledge to move forward WHEREVER that means ..for each and everyone of us...SO..that been said it is time for ALL of us to..step up to the plate..and do something for this beautiful village...This is just an idea..i hope. people around the world will see the village as an opportunity..to help..and improved the life of all the citizens of MARGINENI. i always said that MARGINENI ITS ANOTHER..COUNTRY....!! and IT IS!!! HAPPY NEW YEAR 2010!! All the best ..to all .Val Pandrea, ( English version, only)
220 Vasile Grecu (29.12.2009) :
Multumesc Cetei din Margineni pentru prestatia ce au avut-o "La Copacel de Sarbatori" in 27 decembrie.
Felicitari pentru primirea pe care i-au facut-o lui Nucu Pandrea.
Vasile Grecu,Asociatia S.O.S Tara Fagarasului
221 manu (29.12.2009) :
hai margineniu!!!!!!!!fara numar ......!!!!!!ce rau imi pare ca nu sunt si eu cu voiiiiiiii:((:(((:((...va pwp dulce pe toti si sa va distrati la greu....felicitari!!!!
222 ....... (29.12.2009) :
ceata de feciori 2002-2003????si ei au facut parte din sat....
223 Mihai Maga (27.12.2009) :
Ne bucuram foarte mult sa vedem ca spiritul satului Margineni reinvie de sarbatori, ca nimic nu e pierdut si ca traditiile pot fi continuate. Este meritul celor 11 baieti (si al familiilor lor) ca au facut Craciunul sa fie asa cum a fost odata, dar este si meritul tuturor celor care i-au primit in case, i-au incurajat, au venit la joc si s-au bucurat de un Craciun cum n-a mai fost demult.

Pentru cei care vor sa-si aduca aminte, dar si pentru cei ce n-au apucat sa-i vada, va oferim pe site o selectie de poze (care va fi imbogatita zilele viitoare): www.margineni.ro/ceata2009.html
Multumim lui Ciprian Cocan (asusor) pentru materialele oferite site-ului margineni.ro
224 EUGEN LIE (27.12.2009) :
MA BUCUR SA VAD UNSPREZECE FECIORI CETASI AI SATULUI MARGINENI CEEA CE NU S-A ANTAMPLAT CAND EU AM FOST FE CIOR AN SAT!!! LA TOATA CEATA;LA TOTI MARGINENII;LA TOTI CEI CARE IUBESC SATUL NATAL VA DORESC MULTA SANATATE,FERICIRE SI TOT CE VA DORITI...mult noroc din partea mea EUGEN LIE
225 PETRE VLAD (27.12.2009) :
MULTUMIM PENTRU IMAGINILE DIN SATUL NATAL UNDE NE SANT RADACINILE, ORIUNDE NE-AM AFLA,NE GANDIM TOT TIMPUL CU DRAG LA SARBATORILE DE IARNA PETRECUTE ACASA
226 ramona&aurel (27.12.2009) :
felicitari ptr site e foarte frumos si ma bucur ca pot viziona pe net satul unde sa nascut tatal meu Cocan Cornel si ii salut pe toti cei care ma cunosc mai ales pe verisorii mei si le urez sarbatori fericite si un an nou fericit
227 JUDELE VICTOR (26.12.2009) :
Felicitari pentru tot ceea ce ati realizat pina acum si mult succes in continuare.SARBATORI FERICITE.
228 POPISTAN DANIEL (25.12.2009) :
Foarte frumoase pozele.CRACIUN FERICIT TUTUROR DIN MARGINENI
229 MARIA VLAD (25.12.2009) :
Foarte frumose pozele de la ceta de anu asta 2009 si inca o data va felicit pentru site din satul in care neam nascut.SARBATORI FERICITE VA DORIM
230 ana (23.12.2009) :
bravo voua baieti ca respectati obiceiurile.sper sa iasa foarte bine.dar sunteti pusi pe treaba si o sa iasa bine..spor la treaba..SARBATORI FERICITE!
231 Dumitru Cocan (a lu' Dumitru lu' Radu) (22.12.2009) :
Felicitari pentru aceasta idee minunata! Am gasit pagina din intamplare si m-a emotionat mult sa revad satul unde m-am nascut si oameni dragi cu care am copilarit. Nu m-am gandit vreodata sa pot vedea din SUA aceste locuri dragi prezentate intr-un mod exceptional. Sarbatori fericite si multa sanatate la toti Marginenii!
232 Adrian Pandrea (21.12.2009) :
O lucrare de excelenta despre locurile si oamenii de neuitat,taram de vis,acum, ca si-n trecut.Sincere felicitari si sarbatori fericite.
233 MIHAELA (18.12.2009) :
ma bucur ca datina craciunului nu s a pierdut cu timpul felicitari sarbatori fericite
234 Mihai Maga (14.12.2009) :
Despre ceata vom primi detalii zilele astea (lista, program), inclusiv poze de la umblatul dupa lemne. Fie ca veti fi in Margineni de sarbatori sau nu, vom incerca sa va oferim pe site poze si informatii despre ceata de anul acesta de la baietii care incearca sa duca mai departe obiceiul. Vizitati www.margineni.ro/ceata2009.html
235 Radu Tanase ( YETI ) (14.12.2009) :
Pt. Emil: Ai ceva detalii referitoare la ceata? Gen, cine sunt cetasii, gazda etc.Multumim pt intersul manifestat!!
236 Radu Tanase ( YETI ) (14.12.2009) :
Am comis totusi o greseala in mesajul de mai demult...in ultimele cuvinte trebuia sa scriu "ati" legat
237 Radu Tanase ( YETI ) (14.12.2009) :
Pt Iuliana...nu ma corectase pe mine...il corectase pe cel de dinainte...Radu Cocan...zic eu ca n-am facut scoala degeaba si sstiu sa scriu corect, dar cum ai zis, nu conteaza cum scri...important e, ca ceea ce scri sa vina din suflet. Sarbatori fericite tuturor !!! Poate ne vedem pe la joc ca pe vremuri...la Camionul Coltoral
238 Popistan Dorin (14.12.2009) :
Cu ocazia Sarbatorilor de iarna doresc tuturor locuitorilor satului Margineni si celor care au legatura cu aceste meleaguri minunate toate cele bune.

LA MULTI ANI!
239 Iulia Grecu(fosta Lie) (11.12.2009) :
Cand spun Margineni, ma gandesc la fiecare vacanta de vara pe care am petrecut-o acolo timp de foarte multi ani. In fiecare dimineata, ma trezeam si ma duceam in bucatarie unde mamaliga statea aburinda pe o farfurie ...proaspat scoasa din ceaun. Pana nu se simtea puterea soarelui, ma urcam in caruta cu bunicii si plecam la fan. Poate pentru unii aceste lucruri sunt nesemnificate,insa tanjes dupa ele chiar si acum cand am un serviciu de birou si vin acasa nervoasa sau suparata si trantesc o mamaliga incercand sa ma transpun in perioada aia.....insa...nu prea reusesc....N-am sa pot uita nici de gasca cu care imi petreceam serile la portita lui Nelu Chelu. Tot acestea le regasesc intr-un singur cuvant MARGINENI. Si inca ceva... un mesaj pentru cel care l-a corectat pe Yeti...nu conteaza ce scri sau cum scri, important este sa vina din suflet!!
240 Dan Moldovan(a lu' Matei a lu Boboc) (03.12.2009) :
Pentru tine, Emil si toti cei care te-au ajutat numai RESPECT! Iti multumesc ca ne-ai oferit o mica posibilitate de a ne aduce aminte de locurile dragi ale copilariei. Sanatate la toata lumea
241 ioan popa (27.11.2009) :
foarte frumos nici nu mam asteptat la asa ceva Felicitari MA BUCUR SA VAD ASA CEVA IMI LIPSESTE Margineniul
242 Maria Vlad (24.11.2009) :
Doamana Stela daca puteti
sa puneti mai multe poze noi si vechi(de la scoala) si cu data sub fiecare poza dc se poate,un site foarte frumos :*
243 NICU MATEI (22.11.2009) :
FOARTE FRUMOS SA POTI VEDEA DE UNDEVA DE DEPARTE NISTE AMINTIRI DIN COPILARIE :ASA UITINDUMA AMI MAI TRECE DORU DE ACASA:BAFTA MULTA CELOR CARE AU CONTRIBUITSI TOT ODATA AI SALUT PE TOTII......NE VEDEM ANUL ASTA DE SARBATORII
244 Radu Tanase ( a lu` Steluta Olea ) - alias YETI (03.11.2009) :
Nu pot sa descriu in cuvinte emotia care am trait-o acum o jumatate de ora cand am descoperit accidental acest site...mi-a adus aminte de vacantele de vara , de mersu` la "imblatit", la pesti pe vale-n sus, la "Mogazin", la furat de cirese albe "la Didoaia" . Semn ca vremea trece...m-am uitat si la poze; intr-una e si mama, in altele mai vechi am reusit sa recunosc unii oameni din sat, in altele oameni care nu mai sunt...as mai avea multe scris...m-a patruns nostalgia...numai cuvinte de lauda !!! Ar trebui cumva sa promovam acest site sa afle toti care au copilarit in Margineni si de ce nu sa faceti un forum pe el pt a depana amintiri din copilaria din Margineni, etc...Salutari la toti, orinde a-ti fi...
245 Some (27.10.2009) :
bai Radu vezi ca se scrie \
...se scrie ceilalti nu ceilanti si le-au cu cratima...ce naiba..:)
246 Cocan Radu (13.10.2009) :
Buna ziua. Tot respectu pentru cei care au contribuit la acest site. Sper ca generatiile care sunt acum in acest sat minaunat sa se uneasca sa sa reinvie traditiile pe care leau lasat ceilanti
247 Marcu Elena (fosta Popa) (11.10.2009) :
Buna ziua... e duminca azi....si din nou amintirile ma poarta spre locul meu de nastere...locul unde am copilarit si am petrecut atatea momente frumoase alaturi de familia si de prietenii mei. Am descoperit pagina aceasta din intamplare...si m-am bucurat enorm. Am revazut in poze persoane dragi mie...chiar si pe mine insami...;-) Va doresc mult succes in continuare si va felicit pentru aceast proiect. Numai bine si salutari la toti.
248 Georgeta Lie (07.10.2009) :
De ziua mea de nastere ma gandesc cu mult drag si dor la voi toti din margineni! Felicitari pentru site va transmite geta lie din germania, Ingolstadt :-)
249 Claudiu Barbu (22.09.2009) :
Cand te apuca dorul de casa,ti-e dor si de pietrele de la poarta.Si iata ca am posibilitatea de a vedea chiar mai mult.Frumoasa intiativa.Sunt foarte mandru ca sunt originar din Margineni.Marginenii sunt oameni mai deosebiti.Ca dovada acest site.Stima si respect .Va salut din Québec-Canada.
250 fulicea ioana (15.09.2009) :
frumos din partea dumneavoastra ca va-ti gandit la acest proiect pentru satul nostru.multumim
251 POPISTAN DORIN (13.09.2009) :
Am vibrat puternic la vizitarea acestui site, care trezeste in mine amintirile unei copilarii si adolescente fericite. Stima si respect celor care au avut aceasta initiativa.
252 Olea Cosmin (12.09.2009) :
In primul rand as vrea sa multumesc celor care si-au dedicat cateva zile din viata pentru a face acest site .Foarte bine realizat siteul BRAVO
253 POPISTAN VALENTIN (12.09.2009) :
ESTE DE APRECIAT CEEA CE FACETI.IMI PARE BINE SA VAD DE LA TG MURES LOCURILE UNDE AM COPILARIT
254 vali (07.09.2009) :
am citit in amanunt si m-am uitat cu placere la fotografii. In unele sunt chiar si eu. Cred ca mai am la Margineni si alte poze din perioada cind acolo era scoala de 8 ani. Felicitari D-nei Teulea pentru arhiva proprie!
255 vali (07.09.2009) :
felicitari baieti! Sunt multe de spus despre sat si personalitatile lui.
256 VIORICA HERLAS(fosta COMANICIU) (02.09.2009) :
BRAVO!! FELICITARI!! O idee minunata a-ti avut. Ma bucur foarte mult sa revad locurile natale si sa citesc despre istoria lor. De asemenea incerc sa recunosc persoanele care au scris aici si le salut pe toate, oriunde le-ar fi dus pasii. sper sa mai gasiti si alte date despre satul nostru. Eu am citit in Wikipedia despre Baronul Urs care este pictat in Biserica din Jos, cred, nu mai stiu exact.
257 Georgeta (Lie) (01.09.2009) :
M-am bucurat mult sa vad acest site cu satul meu de origine cu care ma mandresc, chiar daca suna banal;va salut pe toti din Margineni si va doresc numai bine.Felicitari pt. acest site;sunt emotionata!
258 dorin (31.08.2009) :
Foarte frumoasa acesta initiativa de a "reinvia" Sufletul Neamului Romanesc.Va felicit si va doresc la toti locuitorii din Margineni sa va pastrati entitatea acestui neam extraordiar.
259 Irina Pandrea (26.08.2009) :
sincere felicitari! este un site foarte elegant si bine documentat. in fata dvs...jos palaria!
260 Pandrea Silviu (20.08.2009) :
foarte frumos felicitari
261 i pandrea (20.08.2009) :
felicitari pentru aceasta pagina web; f frumos
262 Emil Maga (14.08.2009) :
Buna ziua doamna Moga, va multumim pentru vizita! In legatura cu satul Harseni, exista deja 2 situri : http://www.harseni.net/ si http://www.comunaharseni.ro/. Va recomand sa luati legatura cu administratorii acestor situri pentru o viitoare dezvoltare a lor. In cazul in care nu reusiti acest lucru, putem vorbi despre o eventuala colaborare si, de aceea, va rog sa ne transmiteti o adresa de e-mail sau un numar de telefon la care va putem contacta la webmaster@www.margineni.ro. Tin sa mentionez ca o asemenea initiativa nu se poate face fara sustinerea locala (profesori din sat, invatatori, preot, consilieri…) si bunavointa satenilor (sa puna la dispozitie materialele ce vor aparea pe site). Nu va putem ajuta in strangerea datelor pentru site ci doar la construirea acestuia si prelucrarea datelor (scanare poze, texte…). Asteptam raspuns de la dumneavoastra. Emil Maga
263 DOINA MOGA (13.08.2009) :
vA FELICIT DIN TOATA INIMA PENTRU REALIZAREA ACESTUO SITE .vA ROG SA MA AJUTATI SI PE MINE SA REALIZEZ SITE PENTRU SATUL hARSENI - DECI COMUNA hARSENI .aM SI EU DOCUMENTE CARE AR TREBUI PUSE AICI LA mARGINENI . cU TOATA DRAGOSTEA
264 judele maria (21.07.2009) :
Felicitari pentru tot ce faceti poate asa se mai indreapta si tinerii de azi din nou felicitari
265 Emil Maga (14.07.2009) :
Buna ziua domnule Valeriu, ne bucuram ca v-a placut situl. Situl este inca in lucru, in curand o sa postam si versiunile in engleza si germana.
266 VALERIU PANDREA (14.07.2009) :
Congratulations. This site is very nice .I don't see why the English version is not there yet.so...for all you people out there keep doing what you doing ..but ask yourself this.."ARE YOU READY TO VISIT MARGINENI?(English version)Felicitari..!!!!Aceasta pagina de internet este foarte frumoasa .Nu vad inca versiunea in Limba Engleza.asa ca pentru toata lumea traieste de zi cu zi intrebarea este" esti gata sa vizitezi satul MARGINENI?""(Romanien version)St Petersburg Florida,USA
267 Emil Maga (13.07.2009) :
Multumin domnule Pandrea pentru cuvintele frumoase. Am adaugat informatii despre Preotul Clemente Pandrea si Preotul dr. Vincenţiu Pandrea la sectiunea "Istoria Margineniului" Va multumim!
268 pandrea eugen aloisiu (12.07.2009) :
multumesc lui victor pandrea ca mi-a trimis acest mail!!!!ca urmas al lui clemente pandrea din margineni,bunicul meu dinspre mama,fost protopop gr.cat.de cluj-manastur sunt mandru de obarsia mea!!!!!voi reveni la victor cu detalii,sper interesante.p.s.n-am mai fost pe aici de 41 de ani!!!!mare multam pt. ce ati facut si sper veti face.al dvs.cu recunostinta,nucu pandrea,cluj-napoca
269 Gabriela Faina (10.07.2009) :
Nu mi-a venit sa cred cand am descoperit site-ul. Ati avut o idee foarte buna cand l-ati creat. Felicitari! E locul meu de suflet!
270 Claudiu (09.07.2009) :
Bravo baieti!!1 sa le mai pese oamenilor si de origini pentru ca tot acolo ne vom intoarce candva intr-un fel sau altul.......
271 Mihai Maga (09.07.2009) :
Multumim pentru mesaje. Proiectul nostru este de-abia la inceput, nici n-a trecut o luna de cand mie si fratelui meu ne-a parvenit ideea. Dupa ce am pus la punct partea tehnica a site-ului, urmeaza sa il imbogatim in continut. Am gasit deja cateva persoane atrase de idee si dispuse sa ne furnizeze informatii si materiale, dar stim ca se poate scrie mult mai mult, prin urmare asteptam propuneri de la cei care pot contribui la idee. D-na Lucia Baki, multumim pentru invitatie, va vom cauta la redactie imediat ce timpul ne va permite. D-le TELLYDELLABRAN, incercam sa ne documentam despre orice aspect legat de trecutul si prezentul satului. Ne dam seama ca nu e usor, dar de fiecare data cand vom da peste informatii, fie din surse scrise, fie de la oamenii din sat, fie de la alte persoane cu care ne putem intalni prin mijlocirea site-ului, le vom adauga.
272 TELLYDELLABRAN (08.07.2009) :
rogu-va extindeti-va cercetarea si presentarea asupra lacasurilor de cult preortodox si ortodox ce ce par a fi de mii de ani frecventate de traitorii locurilor.
273 Lucia Baki (08.07.2009) :
Interesant, te astept la sediul redactiei Monitorul de Fagaras sa vorbim despre o eventuala colaborare. Multumesc, Lucia Baki
274 Mihai si Emil Maga (08.07.2009) :
Bine ati venit pe site-ul satului Margineni. Va invitam sa scrieti in Cartea de oaspeti ganduri, amintiri, pareri despre Margineni.

Unele mesaje au fost ascunse de administratori. Arată şi mesajele irelevante

 
Satul Margineni - Cartea de oaspeţi
http://margineni.ro//carte-de-oaspeti.html