Lăsaţi un mesaj

Numele Dvs.:

Mesaj:


 

Cartea de oaspeţi

« Mesaje mai noi ...
260 judele maria (21.07.2009) :
Felicitari pentru tot ce faceti poate asa se mai indreapta si tinerii de azi din nou felicitari
261 Emil Maga (14.07.2009) :
Buna ziua domnule Valeriu, ne bucuram ca v-a placut situl. Situl este inca in lucru, in curand o sa postam si versiunile in engleza si germana.
262 VALERIU PANDREA (14.07.2009) :
Congratulations. This site is very nice .I don't see why the English version is not there yet.so...for all you people out there keep doing what you doing ..but ask yourself this.."ARE YOU READY TO VISIT MARGINENI?(English version)Felicitari..!!!!Aceasta pagina de internet este foarte frumoasa .Nu vad inca versiunea in Limba Engleza.asa ca pentru toata lumea traieste de zi cu zi intrebarea este" esti gata sa vizitezi satul MARGINENI?""(Romanien version)St Petersburg Florida,USA
263 Emil Maga (13.07.2009) :
Multumin domnule Pandrea pentru cuvintele frumoase. Am adaugat informatii despre Preotul Clemente Pandrea si Preotul dr. Vincenţiu Pandrea la sectiunea "Istoria Margineniului" Va multumim!
264 pandrea eugen aloisiu (12.07.2009) :
multumesc lui victor pandrea ca mi-a trimis acest mail!!!!ca urmas al lui clemente pandrea din margineni,bunicul meu dinspre mama,fost protopop gr.cat.de cluj-manastur sunt mandru de obarsia mea!!!!!voi reveni la victor cu detalii,sper interesante.p.s.n-am mai fost pe aici de 41 de ani!!!!mare multam pt. ce ati facut si sper veti face.al dvs.cu recunostinta,nucu pandrea,cluj-napoca
265 Gabriela Faina (10.07.2009) :
Nu mi-a venit sa cred cand am descoperit site-ul. Ati avut o idee foarte buna cand l-ati creat. Felicitari! E locul meu de suflet!
266 Claudiu (09.07.2009) :
Bravo baieti!!1 sa le mai pese oamenilor si de origini pentru ca tot acolo ne vom intoarce candva intr-un fel sau altul.......
267 Mihai Maga (09.07.2009) :
Multumim pentru mesaje. Proiectul nostru este de-abia la inceput, nici n-a trecut o luna de cand mie si fratelui meu ne-a parvenit ideea. Dupa ce am pus la punct partea tehnica a site-ului, urmeaza sa il imbogatim in continut. Am gasit deja cateva persoane atrase de idee si dispuse sa ne furnizeze informatii si materiale, dar stim ca se poate scrie mult mai mult, prin urmare asteptam propuneri de la cei care pot contribui la idee. D-na Lucia Baki, multumim pentru invitatie, va vom cauta la redactie imediat ce timpul ne va permite. D-le TELLYDELLABRAN, incercam sa ne documentam despre orice aspect legat de trecutul si prezentul satului. Ne dam seama ca nu e usor, dar de fiecare data cand vom da peste informatii, fie din surse scrise, fie de la oamenii din sat, fie de la alte persoane cu care ne putem intalni prin mijlocirea site-ului, le vom adauga.
268 TELLYDELLABRAN (08.07.2009) :
rogu-va extindeti-va cercetarea si presentarea asupra lacasurilor de cult preortodox si ortodox ce ce par a fi de mii de ani frecventate de traitorii locurilor.
269 Lucia Baki (08.07.2009) :
Interesant, te astept la sediul redactiei Monitorul de Fagaras sa vorbim despre o eventuala colaborare. Multumesc, Lucia Baki
270 Mihai si Emil Maga (08.07.2009) :
Bine ati venit pe site-ul satului Margineni. Va invitam sa scrieti in Cartea de oaspeti ganduri, amintiri, pareri despre Margineni.

Unele mesaje au fost ascunse de administratori. Arată şi mesajele irelevante

 
Satul Margineni - Cartea de oaspeţi
http://margineni.ro//carte-de-oaspeti.html