Lăsaţi un mesaj

Numele Dvs.:

Mesaj:


 

Cartea de oaspeţi

« Mesaje mai noi ...
240 NICU MATEI (22.11.2009) :
FOARTE FRUMOS SA POTI VEDEA DE UNDEVA DE DEPARTE NISTE AMINTIRI DIN COPILARIE :ASA UITINDUMA AMI MAI TRECE DORU DE ACASA:BAFTA MULTA CELOR CARE AU CONTRIBUITSI TOT ODATA AI SALUT PE TOTII......NE VEDEM ANUL ASTA DE SARBATORII
241 Radu Tanase ( a lu` Steluta Olea ) - alias YETI (03.11.2009) :
Nu pot sa descriu in cuvinte emotia care am trait-o acum o jumatate de ora cand am descoperit accidental acest site...mi-a adus aminte de vacantele de vara , de mersu` la "imblatit", la pesti pe vale-n sus, la "Mogazin", la furat de cirese albe "la Didoaia" . Semn ca vremea trece...m-am uitat si la poze; intr-una e si mama, in altele mai vechi am reusit sa recunosc unii oameni din sat, in altele oameni care nu mai sunt...as mai avea multe scris...m-a patruns nostalgia...numai cuvinte de lauda !!! Ar trebui cumva sa promovam acest site sa afle toti care au copilarit in Margineni si de ce nu sa faceti un forum pe el pt a depana amintiri din copilaria din Margineni, etc...Salutari la toti, orinde a-ti fi...
242 Some (27.10.2009) :
bai Radu vezi ca se scrie \
...se scrie ceilalti nu ceilanti si le-au cu cratima...ce naiba..:)
243 Cocan Radu (13.10.2009) :
Buna ziua. Tot respectu pentru cei care au contribuit la acest site. Sper ca generatiile care sunt acum in acest sat minaunat sa se uneasca sa sa reinvie traditiile pe care leau lasat ceilanti
244 Marcu Elena (fosta Popa) (11.10.2009) :
Buna ziua... e duminca azi....si din nou amintirile ma poarta spre locul meu de nastere...locul unde am copilarit si am petrecut atatea momente frumoase alaturi de familia si de prietenii mei. Am descoperit pagina aceasta din intamplare...si m-am bucurat enorm. Am revazut in poze persoane dragi mie...chiar si pe mine insami...;-) Va doresc mult succes in continuare si va felicit pentru aceast proiect. Numai bine si salutari la toti.
245 Georgeta Lie (07.10.2009) :
De ziua mea de nastere ma gandesc cu mult drag si dor la voi toti din margineni! Felicitari pentru site va transmite geta lie din germania, Ingolstadt :-)
246 Claudiu Barbu (22.09.2009) :
Cand te apuca dorul de casa,ti-e dor si de pietrele de la poarta.Si iata ca am posibilitatea de a vedea chiar mai mult.Frumoasa intiativa.Sunt foarte mandru ca sunt originar din Margineni.Marginenii sunt oameni mai deosebiti.Ca dovada acest site.Stima si respect .Va salut din Québec-Canada.
247 fulicea ioana (15.09.2009) :
frumos din partea dumneavoastra ca va-ti gandit la acest proiect pentru satul nostru.multumim
248 POPISTAN DORIN (13.09.2009) :
Am vibrat puternic la vizitarea acestui site, care trezeste in mine amintirile unei copilarii si adolescente fericite. Stima si respect celor care au avut aceasta initiativa.
249 Olea Cosmin (12.09.2009) :
In primul rand as vrea sa multumesc celor care si-au dedicat cateva zile din viata pentru a face acest site .Foarte bine realizat siteul BRAVO
250 POPISTAN VALENTIN (12.09.2009) :
ESTE DE APRECIAT CEEA CE FACETI.IMI PARE BINE SA VAD DE LA TG MURES LOCURILE UNDE AM COPILARIT
251 vali (07.09.2009) :
am citit in amanunt si m-am uitat cu placere la fotografii. In unele sunt chiar si eu. Cred ca mai am la Margineni si alte poze din perioada cind acolo era scoala de 8 ani. Felicitari D-nei Teulea pentru arhiva proprie!
252 vali (07.09.2009) :
felicitari baieti! Sunt multe de spus despre sat si personalitatile lui.
253 VIORICA HERLAS(fosta COMANICIU) (02.09.2009) :
BRAVO!! FELICITARI!! O idee minunata a-ti avut. Ma bucur foarte mult sa revad locurile natale si sa citesc despre istoria lor. De asemenea incerc sa recunosc persoanele care au scris aici si le salut pe toate, oriunde le-ar fi dus pasii. sper sa mai gasiti si alte date despre satul nostru. Eu am citit in Wikipedia despre Baronul Urs care este pictat in Biserica din Jos, cred, nu mai stiu exact.
254 Georgeta (Lie) (01.09.2009) :
M-am bucurat mult sa vad acest site cu satul meu de origine cu care ma mandresc, chiar daca suna banal;va salut pe toti din Margineni si va doresc numai bine.Felicitari pt. acest site;sunt emotionata!
255 dorin (31.08.2009) :
Foarte frumoasa acesta initiativa de a "reinvia" Sufletul Neamului Romanesc.Va felicit si va doresc la toti locuitorii din Margineni sa va pastrati entitatea acestui neam extraordiar.
256 Irina Pandrea (26.08.2009) :
sincere felicitari! este un site foarte elegant si bine documentat. in fata dvs...jos palaria!
257 Pandrea Silviu (20.08.2009) :
foarte frumos felicitari
258 i pandrea (20.08.2009) :
felicitari pentru aceasta pagina web; f frumos
259 Emil Maga (14.08.2009) :
Buna ziua doamna Moga, va multumim pentru vizita! In legatura cu satul Harseni, exista deja 2 situri : http://www.harseni.net/ si http://www.comunaharseni.ro/. Va recomand sa luati legatura cu administratorii acestor situri pentru o viitoare dezvoltare a lor. In cazul in care nu reusiti acest lucru, putem vorbi despre o eventuala colaborare si, de aceea, va rog sa ne transmiteti o adresa de e-mail sau un numar de telefon la care va putem contacta la webmaster@www.margineni.ro. Tin sa mentionez ca o asemenea initiativa nu se poate face fara sustinerea locala (profesori din sat, invatatori, preot, consilieri…) si bunavointa satenilor (sa puna la dispozitie materialele ce vor aparea pe site). Nu va putem ajuta in strangerea datelor pentru site ci doar la construirea acestuia si prelucrarea datelor (scanare poze, texte…). Asteptam raspuns de la dumneavoastra. Emil Maga
... Mesaje mai vechi »

Unele mesaje au fost ascunse de administratori. Arată şi mesajele irelevante

 
Satul Margineni - Cartea de oaspeţi
http://margineni.ro//carte-de-oaspeti.html