Lăsaţi un mesaj

Numele Dvs.:

Mesaj:


 

Cartea de oaspeţi

1 Wanda Chad (26.10.2023) :
Soțul sau soția dvs. au spus că nu sunt din nou interesați de căsătorie și că doriți o reconciliere rapidă cu ei, contactați Dr. Ajayi un vrăjitor puternic pe whatsapp +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com este un bărbat înzestrat de strămoșii săi cu mare putere supranaturală pentru că m-a ajutat să-mi recâștig soțul după 9 luni de separare, soțul meu a spus că vrea să divorțeze și că pleacă cu o altă femeie, mi s-a făcut cunoscut că este manipulat de cealaltă femeie din cauza averii sale . Dr. Ajayi mi-a pregătit o vrajă și într-o săptămână soțul meu a rupt documentul de divorț și trăim în pace. Vă mulțumim încă o dată Dr Ajayi, dacă aveți o problemă similară sau ceva care vă tulbură viața, contactați Dr Ajayi pentru o soluție rapidă.
2 Claudiu (20.05.2023) :
Salut Mihai,ce se intampla cu situl acesta....nu il poti transforma in ceva mai comercial?Normal, mai profitabil..merci!!!
3 Reini (07.02.2021) :
Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă nouă.Cristi,in acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea ! Odihnească-se în pace!Sincere condoleante familiei Sovăila ! Geta si Reini, Ingolstadt, Germania.
4 moisin c florentina (29.05.2018) :
Sint fica violatorului moisin constantin cu domiciliu in fagaras strada negoiu bl 2a sc b etaj 2 ap 12 judet brasov sint adoptata pe numele de moisin de prppiu tata csre ma facut violindo pe nepoata sotiei lui dumitra a violat pus de judecatori avocata moga doina lucia si de tot fagarasu ca sa inlocuiasca cu mine pe cea nascuta moisin alexandra...... la care iau furat identitatea si ascund acest lucru ca sa poata sa o omoare cu toti coii acestei famili au procedat la fel lea furat identitatea si au dato la infractori ca tatal meu moisin constantin cea lucrat la sectia 6 la moara dracilor
5 valeriu deva (17.01.2018) :
As dori sa vorbesc cu dl Boac
valeriu1949@yahoo.com
6 George Cocan (30.05.2017) :
Felicitari echipei de fotbal pentru titlul obtinut si pentru castigarea campionatului divizionar.Este un motiv de bucurie ca se continua o frumoasa traditie .
7 (24.03.2017) :
Domnul Andrei, exista curse Transbus Codreanu zilnice, mai multe pe transbuscodreanu.autogari.ro
8 Andrei (15.03.2017) :
Buna seara cu ce poate ajunge din fagaras in margineni infara de masina personala
9 Emil Maga (22.02.2017) :
Buna ziua,

Aveti dreptate domnule Cocan, viitorul este important. Exista totusi cateva initiative notabile in acest sens:
- ferma de animale cu punct de productie branzeturi in vechile grajdiuri din capul satului
- mai sunt alti cativa crescatori de animale cu peste 10 capete de bovine
- apar primele semne ale unor asociatii pentru cultivarea eficienta a pamanturilor
- cresterea ovinelor a continuat
- exista o mica fabrica de polistiren expandat
- exista o plantatie de trandafiri pentru dulceata
- exista plantatii private de aluni
- exista un joagar pentru lemne
- exista cativa apicultori
Cu siguranta ca este loc de mai mult, oportunitati sunt, sa speram ca spiritul de anteprenoriat se va dezvolta si vom avea mici afaceri sustenabile in zona.
Sunt asteptate initiative active din partea primariilor locale pentru informarea si sustinerea unor astfel de demersuri.

O zi buna,

Emil MAGA
10 George Cocan (18.02.2017) :
Eu am dat si mesajul anterior. Ma bucur ca pe multi va preocupa trecutul. Dar prezentul? Este catastrotal. Satul a fost si trebuie sa ramana o localitate de gospodari, de ferme mici, de oameni intreprinzatori ce isi asuma initiative si riscuri.
11 (18.02.2017) :
Sunt trist ,vad cum se risipeste o bogatie sociala si umana a satelor din Tara Fagarasului. Renasterea satului Margineni are o singura solutie infiintarea de exploatatii agricole bio. Eu cumpar in Brasov oua de la o ferma din Ohaba.
12 Emil Maga (17.02.2017) :
Buna ziua,

In afara de monografia amintita pe site, nu au fost gasite alte surse scrise pentru profesorii si invatatorii satului. Ultimii profesori amintiti la finalul paginii respective provin din datele culese de la localnici. Va reamintesc ca proiectul este deschis colaborărilor în vederea îmbogăţirii şi îmbunătăţirii lui, dacă deţineţi informaţii şi materiale utile va rugam sa ne contactati. Mesajele tendentioase, ironice si nesemnate sunt inutile si neconstructive.

O zi buna,

Emil MAGA
13 (21.01.2017) :
Care sunt criteriile după care ați selectat profesorii care au predat la Școală din Margineni? Nu ați uitat prof.care au contribuit la formarea d- str.?
14 vasile pandrea (01.12.2016) :
Margineni, un nume frumos pentru un sat si mai frumos. locul unde zac acum amintirile colilariei mele.Primele momente, primele aventuri,tanarul din mine. Ramai frumos dragul meu sat.
15 ursu (24.08.2016) :
Noi, cei care am organizat evenimentele din data de 21.08.2016 vrem sa multumim tuturor celor care ne-au ajutat organizatoric si financiar si speram ca pe viitor sa se implice cat mai multi, pentru a putea organiza o zi a FIILOR SATULUI MARGINENI in prima duminica dupa sarbatoarea Sf. Maria mult mai ampla si plina de evenimente placute. Nu in ultimul rand, vrem sa multumim tuturor copiilor care au participat si care au fost EXCEPTIONALI si tuturor concetatenilor care au lasat toate deoparte si au avut placerea sa participe si sa petreaca o zi de duminica altfel.
Celor care nu au alceva de facut decat sa reproseze si sa barfeasca le multumim si lor, caci nu fac decat sa ne determine sa organizam si altfel de evenimente ca sa aiba ei o preocupare, dar eu sper si ai rog sa lase orgoliile si invidiile si sa se impice pentru a putea devenii si noi o comunitate unita si impreuna sa putem realiza mai multe pentru SATUL MARGINENI.
16 ursu vasile din iasi (25.05.2016) :
doresc multa sanatate la totii marginenii unde am copilarit
17 valeriu pandrea (05.04.2016) :
timpul de inscriere la grupul nemuritorii pentru viitorul satului Margineni a expirat. Multumesc
18 valeriu pandrea (03.04.2016) :
cei ce doresc sa fie membri la noul grup Nemuritorii pentru viitorull satului Margineni sa trimita un e mail la vpand321@aol.com Multumlesc if you want to join my new group send an e mal to vpand321@aol.com Thank you
19 Popistan Dorin (22.12.2015) :
Crăciun fericit pentru toţi locuitorii satului copilăriei şi adolescenţei mele!

LA MULŢI ANI!
20 Matei Pulpea (26.12.2014) :
Sarbatori fericite la toti locuitori din Satul meu natal,sa aveti parte numai de bucuri,sa vi sa indeplineasca toate dorintele.LA MULTI ANI,SA AVETI un AN NOU FERICIT
... Mesaje mai vechi »

Unele mesaje au fost ascunse de administratori. Arată şi mesajele irelevante

 
Satul Margineni - Cartea de oaspeţi
http://margineni.ro//carte-de-oaspeti.html